torstai 25. heinäkuuta 2013

"The key to your happiness is not in someone else's pocket"

Heipsu!
Nyt kun mies sai liput firman puolesta DBTL koko viikonlopuksi, ja olen tänään illan yksin niin mikäs sen parempi idea kuin kirjoitella tännekkin välilä todella pitkästä aikaa ja vähän päivitellä kuulumisia ja mitä kaikkea on ehtinyt tapahtua :')
ps. on kyllä ihan kiva olla pitkästä aikaa kotona yksin ja tehdä mitä haluaa ilman että tarvii miettiä toista osapuolta :3



Kesän alkupuolella valmistuin koulusta, ja pidettiin valmistujaisjuhlat. Voisin vaikka myöhemmin esitellä valmistujais lahjuksia seuraavassa postauksessa.
Kesäkuussa satuin saamaan töistä viikon lomaa, ja lähdimme miehen kanssa kiertelemään ympäri suomea. Suomen kiertelyn ohessa poikettiin viettelemään kummitytön synttäreitä ja serkun rippijuhlia, ja ehtihän mullakin olla synttärit siinä samassa syssyssä. :D




Ennen kuin miehen loma loppui niin päätimme yksi viikonloppu yks kaks lähteä Helsinkiin, katsomaan sisustusliikkeitä (ja nimenomaan "katselemaan" :D) ja käymään Hard Rock cafessa.




Pidettiin äitin kanssa 25kg:n kurkku operaatio :D


Rohkaistuin ja kävin ottamassa viimein tatuoinnin minkä ole jo pitkään halunnut :)

Siinähän se pari kuukautta sitten onkin vierähtänyt, eikä muuta sen kummempaa ole ehtinyt tapahtua.

Jos jätän tämän postauksen lyhyeen ja menen värjäilemään hiuksia viikonloppua varten, palaillaan taas seuraavan postauksen merkeissä. Ja toivon mukaan vähän pidempien ja kuvarikkaampien postausten merkeissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti