lauantai 23. maaliskuuta 2013

Jotain uutta

Satuin pläräilemään Kodin ykkösen tarjouslehteä tuossa yksi päivä, jos sinne olisi tullut tarjoukseen sattumalta verhotankoja kun olen jo pidempään halunnut keittiön ikkunaan rullakangasverhon. Onni oli myötä ja lehdessä mainostettiin -30% kaikki verhot, ja samalla bongasin lehdestä Sky Plant:in tarjouksessa. Joten pitihän ne kummatkin kotiuttaa meille :)



Silmiin pisti myös Kodin ykkösessä Annon uudet (uudet ja uudet, onhan niitä jo tietty pidemmän aikaa mainostettu..) kuosit, jotka on todella pirteän sävyiset ja joissa on mielettömän upeat kuosit. Itse en raaskinut enään niitä ostaa kun muutenkin tuli tuhlattua ihan kiitettävästi. Mitä mieltä itse olette?






Kuvat, NetAnttila

torstai 14. maaliskuuta 2013

Napsu

Viimeisimmällä kirppisreissulla törmäsin todella sympaattisen näköiseen Iittalan possuun joka könötti hyllyllä yksinäisenä, joten päätin tarjota sille kodin. Kassalle mentäessä mietin mahdankohan maksaa ylihintaa possusta, kun en edes tiennyt mikä sen varsinainen käyttötarkoitus on. Noo mukaanhan se siltikin lähti :D


Kotona sitten nettiä selaillessa sain selvile että possu on Iittalan Napsu karahvi,
Valti Kokkon 1988-1993.
Itse en kyllä raaskisi käyttää tuota karahvina, mutta loistavan koristeen siitä kyllä sain lipaston päälle :)


Minulla on yksi projekti vielä kesken, joten kerron myöhemmin mitä noista tulee :)





keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tästä se nyt alkaa


Hei!
Olen Katsu sisustusta rakastava tyttö joka voisi viettää tunnista toiseen lueskellen sisustuslehtiä, kierrellen kirpputoreja ja käyden sisustusliikkeissä katselemassa kaikkea hankkimisen arvoista.
Asun avopuolison ja kääpiöluppakorvakanin kanssa 60m2 kerrostaloasunnossa Turussa, ja tällä hetkellä opiskelen graaffista suunnittelua josta valmistun keväällä.

Blogin ulkoasussa riittää vielä paljon muokattavaa, mutta tällä mennään nyt näin alkuun kunnes tiedän mitä tälle haluaisin tehdä.
Turha kai selittää sen enempää tästä blogista ja itsestäni, eikön kaikki olennainen ja epäolennainen selviä ennemmin tai myöhemmin täällä :D